ΑΡΧΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΗΜΙΤΗ
Σύνολο αποτελεσμάτων: 1000, εμφανίζονται 1 - 10
Αποτελέσματα ανά σελίδα:  10  25  50  100
Ταξινόμηση ανά: Ημερομηνία · Επισκέψεις · Τίτλο
3 "Construire un nouvel espoir"
χ.ο.,
Απόκομμα εφημερίδας. Δεν υπάρχει ακριβής αναφορά του ονόματος στο τεκμήριο. Η ταύτιση έχει προκύψει κατά την τεκμηρίωση.
4 "Institutions and Political Culture in Greece"
χ.ο.,
Κείμενα Δαμιανού Συνέδριο Woodrow Wilson Center Δεν υπάρχει ακριβής αναφορά του ονόματος στο τεκμήριο. Η ταύτιση έχει προκύψει κατά την τεκμηρίωση. Δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία. Η ημερομηνία έχει πρ...
5 "Όμιλος" με σφραγίδα Σημίτη
χ.ο.,
Όμιλος Μελέτης Προβλημάτων Ελληνικής Κοινωνίας (ΟΜΠΕΚ). Δεν υπάρχει ακριβής αναφορά του ονόματος στο τεκμήριο. Η ταύτιση έχει προκύψει κατά την τεκμηρίωση.
8 "Αυτοάμυνα" του πολίτη η φορολογική ανειλικρίνεια: Τόνισε ο κ. Σημίτης, σε ομιλία του για την παραοικονομία, στην Πάνειο
χ.ο.,
Απόκομμα εφημερίδας. Δεν υπάρχει ακριβής αναφορά του ονόματος στο τεκμήριο. Η ταύτιση έχει προκύψει κατά την τεκμηρίωση. Δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία. Η ημερομηνία έχει προκύψει κατά την τεκμηρίωση.
9 "Βόμβα" στο συνέδριο ΠΑΣΟΚ από Σημίτη
χ.ο.,
Απόκομμα εφημερίδας. Δεν υπάρχει ακριβής αναφορά του ονόματος στο τεκμήριο. Η ταύτιση έχει προκύψει κατά την τεκμηρίωση.
10 "Γιατί όχι και τουρκική γλώσσα στα σχολεία της Ρόδου και της Μυτιλήνης;''
χ.ο.,
Συνέντευξη του κ. Κώστα Σημίτη στον Στ. Κασιμάτη για το περιοδικό ''Έψιλον''. Υπάρχει αντίγραφο. Δεν υπάρχει ακριβής αναφορά του ονόματος στο τεκμήριο. Η ταύτιση έχει προκύψει κατά την τεκμηρίωση.